Instrucțiuni și descărcări →

STOP WAR!

Întrebări frecvente

Vezi diferite întrebări care ne sunt adresate frecvent, aici vei găsi raspunsurile la ele fără să ne mai contactezi pe noi.

Despre produse
Da, produsele noastre au licență pe o perioadă nelimitată.

 

Acestea pot fi folosite de la data activării pentru totdeauna fără nicio problemă și fără limită de timp. În caz contrar, se va specifica în descriere data acesteia.

 

De exemplu: Office 365 are o valabilitate de un an, Windows 10 are valabilitate pentru totdeauna.
Da, produsele noastre sunt 100% originale, acestea provin de la un distribuitor mare din Europa cu un istoric mare în domeniul software-ului.
Depinde de produsul achiziționat, unele produse vin cu o singură activare, altele funcționează pe dispozitive multiple.
De exmeplu Windows 10 Pro este disponibil pentru un singur dispozitiv, produsele cu activări multiple vor fi specificate în descriere.

Desigur, puteți continua să utilizați software-ul chiar și după schimbarea dispozitivului – pur și simplu instalându-l din nou. Același lucru se aplică dacă ați fi nevoit să vă configurați sistemul din nou și din nou din orice motiv.

În anumite circumstanțe, software-ul dvs. poate fi conectat la conturi speciale. Prin urmare, conectați-vă la contul dvs. existent pe un dispozitiv nou.

În caz contrar, ceea ce am răspuns la întrebarea precedentă se aplică: În principiu, puteți utiliza software-ul dvs. la nesfârșit și pe un dispozitiv la alegere – dacă nu este specificat altfel în descrierea produsului.

Despre servicii
Cu siguranță!
Căutăm și alegem doar produsele originale de la marii distribuitori din Europa cu licențe noi, verificate și originale pentru ca ai noștri clienți să beneficieze de cele mai bune servicii la prețuri accesibile.
În cazul în care întâmpini o problemă, ai diverse variante de ajutor.
De la live chat, telefon sau email, până la asistența Licenso+, un ghid cu diferite întrebări și răspunsuri cu cele mai frecvente probleme, erori sau întrebări.
Poți deveni un revânzător Licenso foarte ușor, contacteză-ne la office@licenso.ro și spune-ne mai multe despre ideea, compania și afacerea ta pentru a discuta în prealabil.

Vei primi produsele cu un discount de partener.
0
  0
  Coș

  NIVEL

  LICENȚE

  REDUCERE

  NIVEL 1

  10 licențe

  15%

  NIVEL 2

  20 licențe

  20%

  NIVEL 3

  30 licențe

  30%

  NIVEL 4

  40 licențe

  40%

  NIVEL 5

  50 licențe

  45%

  NIVEL

  LICENȚE

  REDUCERE

  NIVEL 1

  10 licențe

  5%

  NIVEL 2

  15 licențe

  10%

  NIVEL 3

  20 licențe

  15%

  NIVEL 4

  30 licențe

  20%

  NIVEL 5

  50 licențe

  30%