Regulament concurs Black Friday 2022

1. Perioada

Concursul se desfășoară începând cu data de 10 Noiembrie și se va încheia în data de 30 Noiembrie, extragerea fiind realizată în zilele imediat următoare finalizării concursului iar anunțarea câștigătorilor se face în data de 1 Decembrie pe pagina de Instagram a organizatorului (@licenso.ro)

2. Organizator

Site-ul www.licenso.ro, proprietate a INTERWARE SRL, persoana juridică română cu sediul social în Brusturi, Str. Principala 372, este denumit în continuare ca fiind Organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului sau a platformelor de social media: Facebook, Instagram, etc.

3. Condițiile de participare

Pentru e deveni eligibil participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Să plaseze orice comandă prin intermediul site-ului www.licenso.ro, indiferent de contravaloarea acesteia, atât timp cât aceasta este plasată în intervalul desfășurării concursului menționat anterior.

        *Este acceptată o singură intrare per utilizator, indiferent de numărul comenzilor plasate, se ia în considerare o singură intrare/șansă.

 

4. Premii
Premiile sunt reprezentate de un Laptop Huawei D14, Tastatura Logitech POPKEYS Galben sau un Pachet licențe (Windows 11 Pro + Office 2019 Home&Business).

Premiile sunt împărțite astfel:

  • Locul 1: Laptop HUAWEI D14
  • Locul 2: Tastatura Logitech POPKEYS Galben
  • Locul 3: Pachet licențe (Windows 11 Pro + Office 2019 Home&Business)
 

5. Extragerea câștigătorului

Tragerea la sorți va fi efectuată pe site-ul random.org și va fi publicată sub formă de imagine cu câștigătorii, pe pagina de Instagram/Facebook Licenso. Se vor extrage și două rezerve în cazul în care primii câștigători nu-și vor revendica premiul.

Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul extragerilor telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorului va fi afişat pe pagina de Instagram/Facebook a organizatorului.

În cazul în care un câştigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 48 de ore de la anunţarea lui, premiul se va acorda altui castigator din cele două rezerve, în funcție de ordinea extragerii. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a publica datele cu caracter personal ale participantilor Concursului şi de a se folosi de imaginea acestuia în scopuri publicitare. Organizatorul poate solicita participantilor acordul pentru a publica și utiliza materiale audio, foto şi video cu el. 

Organizatorii vor verifica prin metode proprii corectitudinea participanţilor şi îi vor descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă. Orice tentativă de fraudare (incluzând dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au acelaşi rol etc.), atrage după sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. 

Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaţie din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

6. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs atât în scopul anunţării şi identificării câştigătorului, cât şi a trimiterii de informaţii cu caracter publicitar din partea organizatorului.